thedevils4
Kilopat
Daha fazla
3060 toplanmaz derken pahalı olduğundan mı yoksa değmiceğinden dolayımı nvidia istememin sebebi dlss fsr ye kıyasla daha iyi olduğu kanısındayım.Sistemi genel olarak oyun ağırlıklı kurmayı düşünüyorum onun yanında çizim programları ve adobe photoshop için. 3060 olmazsa atıyorum 2040 filan yani o kombinasyonu o uyumu ben tam beceremiyorum bide şu darboğaz muhabbeti filan var tam bilgili değilim ama konunun cahilide değilim işte orta halliBu bütçe de 3060 sistem toplanmaz. NVIDIA zorunluluğunuz yoksa 6900 XT sistem bile toplanır 4K için. Ne yapacağınıza bağlı tabii, ne için kullanacaksınız sistemi?
3060 toplanmaz derken pahalı olduğundan mı yoksa değmiceğinden dolayımı NVIDIA istememin sebebi DLSS FSR'ye kıyasla daha iyi olduğu kanısındayım. Sistemi genel olarak oyun ağırlıklı kurmayı düşünüyorum onun yanında çizim programları ve Adobe Photoshop için. 3060 olmazsa atıyorum 2040 filan yani o kombinasyonu o uyumu ben tam beceremiyorum bir de şu darboğaz muhabbeti filan var tam bilgili değilim ama konunun cahilide değilim işte orta halliekran kartını esasen şu etapta orta halli tutup bütün sistem bittikten sonra ona bir upgrade çekeriz olmaz mı? GTX 970 var zaten şu an elimde en kötü.
hepsiburadadan baktım totalde 12bin liraya maal olacak 11.700 de 12 diyelim 10400f niye alınmaz (yanlış anlama bilgili değilim o kadar) kötü müdür? 9400f ye ne dersin?@thedevils4 Bu 3 parça için toplam bütçen nedir? 10400F alınmaz.