30 bin TL'ye tablet önerisi

Alınmaz bu tablet.

Ders çalışmak ve mobil kullanım için laptoplar daha kısıtlayıcı tabletlerden.

S9 serisinden bir tablet ya da iPad Air M.2 almanızı öneririm hangi ekosisteme dahilsiniz?

Alınmaz bu tablet.

Ders çalışmak ve mobil kullanım için laptoplar daha kısıtlayıcı tabletlerden.

S9 serisinden bir tablet ya da iPad Air M.2 almanızı öneririm hangi ekosisteme dahilsiniz?

Ekosistem ile ne kast ettiğinizi anlamadim ama kullanım ömrü uzun olan hangisi ise onu tercih ederim şu an 10. sınıf öğrencisiyim ders çalışmak için kullanacağım o zamana kadar sağlam kalırsa üniversite zamanında da kullanmayı düşünüyorum.

Alınmaz bu tablet.
144Hz ve Oled ekran gerçekten çok cazip hocam fakat Kirin9000W ve Google ambargosu tableti çok geri itiyor.

144Hz ve Oled ekran gerçekten çok cazip hocam fakat Kirin9000W ve Google ambargosu tableti çok geri itiyor.
Bide arka kasası çok çirkin.

Çok uzun vade kullanacaksan İPad Air M2 veya bütçeyi biraz daha arttırıp İPad Pro almanızı tavsiye ediyorum hocam.

Hocam 30k biraz fazla bir tablet için samsing tab serisini alabilirsini tab a7 serisi bile size göre idare edebilir ama daha iyisini istiyorsanız ipad serisinden bir tablet alabilirsiniz
Hem ders çalışabileceğim hem de arada girip dizi film falan izleyebileceğim bir tablet arıyorum. Bütçe maksimum 30'a kadar çıkar ama 20-25 arası olursa daha iyi olur.

144Hz ve OLED ekran gerçekten çok cazip hocam fakat Kirin9000W ve Google ambargosu tableti çok geri itiyor.

Bir de arka kasası çok çirkin.

Ekran olarak özellikleri dayıyorlar fakat yazdığımda Kirin 9000W ile bilgi doğru düzgün bulamıyorum bile yapay zekaya sorduğumda ise fiyat olarak rakibi olan M.2 ve 8 gen 2'li tabletlerin çok gerisinde kaldığını söylüyor hem performans kaybı hem de Google sorunları ile o para verilmez o tablete.

Hocam diğer cihazlarınız ile uyumlu çalışması açısından söyledim telefon, akıllı saat, kulaklık vs.

Uzun kullanım istiyorsanız iPad öneririm pil süresi 5-7 saat arası değişiyor ekran olarak Tab S9 serisinden daha geride performans olarak daha güçlü.
IPad'e alternatif S9 ya da S9+ öneririm ekranı iyi performans olarak IPad'in gerisinde fakat kötü bir performansı yok.

Öneriler için teşekkürler büyük ihtimal S9+ alacağım iPad ile arasında bayağı bir fiyat farkı var. Aradaki performans farkını pek hissedeceğimi sanmıyorum.

Öneriler için teşekkürler büyük ihtimal S9+ alacağım iPad ile arasında bayağı bir fiyat farkı var. Aradaki performans farkını pek hissedeceğimi sanmıyorum.

iPad Air M.2 almak isterseniz 11 inc modeli ay sonuna kadar kalemle beraber 24K.

Performans gerektiren bir şey yapmadığınız sürece hissetmezsiniz.

iPad Air M.2 almak isterseniz 11 inc modeli ay sonuna kadar kalemle beraber 24K.

Performans gerektiren bir şey yapmadığınız sürece hissetmezsiniz.

S9+ ve iPad Air ikisinin de şarj olma süreleri ne kadar bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…