30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000-30000

arda123arda

Centipat
Daha fazla  
Selam. Yeni bir telefona ihtiyacım var. 20000-30000 TL arası bir bütçem var. Aklımda S23 iPhone 12 veya 13 almak var. Bu aklımdaki telefonların bir kronik sıkıntısı varsa söyler misiniz özellikle Samsung ve Apple olsun batarya ve şarj hızı benim için önemlidir ve oyunlarda kötü performans olmasın istemiyorum.

Selam. Yeni bir telefona ihtiyacım var. 20000-30000 TL arası bir bütçem var. Aklımda S23 iPhone 12 veya 13 almak var. Bu aklımdaki telefonların bir kronik sıkıntısı varsa söyler misiniz özellikle Samsung ve Apple olsun batarya ve şarj hızı benim için önemlidir ve oyunlarda kötü performans olmasın istemiyorum.
s23 alınır

S23 120FPS desteği olan bir telefon A15 bionic her ne kadar yüksek performanslı bir işlemci olsa da 60Hz ekrandan dolayı alınmaz S23 veya Pro modelleri tercih etmelisiniz.

S23 var. Artarsa S24 de alınır veya S24 FE beklenebilir S24'ten ucuza çıkar diye düşünüyorum.

S23 alabilirsiniz fakat bataryası biraz az ama 12'nin de bataryası düşük oyunda biri 120FPS verirken biri 60FPS tabii ki de bu önemli bir yön. S23 daha yeni bir telefon olduğu için 5-6 yıl sorunsuz götürür iPhone 12 ise eski bir model kaldı fiyat yükseltirim 13 bakarım dersen de illa iOS diyorsan al ama o fiyatlara da 24 ve 24+ var ama işlemcisi exnos 2400 ne kadar iyidir bimiyorum düzelttiler diyorlar ama pek bir bilgim yok.
Kamera konusunda da hepsi birbine yakın gözle görülecek dağlar kadar bir fark yok.
Ben hep telefon değiştirim 2 yıl oynar satarım dersen 12 veya 13 daha mantıklı olur çünkü satarken samunga göre değerini koruyor.

iPhone al inan bana asla pişman olmayacaksın. 13 alabilirsin iOS en stabil işletim sistemidir kasma donma olmasın kamera kusursuz olsun diyorsa iPhone al geç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı