30 bin TL'ye Vatan Bilgisayar'dan sistem toplama önerisi

34K? Yazık olmuş bence.
Yani bileşenleri internetten en ucuz olanları alınca 30k yapıyor, tek yerle muhatap olmak ve 12 taksite çıkarmak için değer bence 4bin fark. Ama sistem fiyatına göre daha güzel kombinlenebilirdi diyorsan ona bir şey diyemem.

Hocam ne yaptınız?
34K fiyata 4060 almak çok büyük hata 18 19k fiyata 4060 sistemler var.
Vatandan almak gibi bir hata yapmasaydınız keşke, illaki alacaksanız da OEM sistemler var hazır sizin attığınız ile neredeyse aynı güçte sistemler 20k falan imkanınız varsa iade edin o sistemi.

4060 zaten en ucuzu 12bin TL nasıl 20k ya sistem oluyor. OEM sistemin üzerine oynayarak ilerde biraz daha yükseltilebilecek sistem olsun diye değişiklik yaptık zaten.

4060 zaten en ucuzu 12bin TL nasıl 20k ya sistem oluyor. OEM sistemin üzerine oynayarak ileride biraz daha yükseltilebilecek sistem olsun diye değişiklik yaptık zaten.

Hocam neden sadece 4060 bakıyorsunuz ki?
İleride niye değiştirmek istiyorsunuz direk 7700XT alıp 4 5 yıl gitmek varken?

Eğer vatandaki adamlarla yaptıysanız açık açık ayakta dolandırmışlar sizi.
30k fiyata RX 7700 XT sistemler 4060 Ti sistemler var hem de DDR 5
Siz gidip 34K fiyata düz 4060 sistem almışsınız.

2K daha koysanız 4070 Super sistemler var.

Adamın cebine giren bir şey de yokki, başka bir şey önerse onu alırdım büyük ihtimal, demek o da benim gibi pek anlamıyormuş. İlgin için teşekkürler.

Gidip şu sistemi alın taksit ile resmen adamlar sizi soymuşlar paranıza yazık

Adamın cebine giren bir şey de yokki, başka bir şey önerse onu alırdım büyük ihtimal, demek o da benim gibi pek anlamıyormuş. İlgin için teşekkürler.
Benim tavsiyem o sistemi iptal edip üstte attığımı almak ondan daha mantıklı bir sistem yok bu fiyata.

Vade farksız taksit yok değil mi

Sistemi fibabank kredisi ile aldım o yüzden iadede sıkıntı yaşarım. Fiyatlarla çok oynamadan yine vatandan olacak şekilde hangi parçalar değiştirilmeli ?

Sistemi fibabank kredisi ile aldım o yüzden iadede sıkıntı yaşarım. Fiyatlarla çok oynamadan yine vatandan olacak şekilde hangi parçalar değiştirilmeli ?
Hocam ne değişirseniz değişin gene pahalıya gelecek ya kazık sistem alacaksınız yada attığımı alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…