Isari Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akademisyen 16 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Video düzenleme ve gündenlik işler için şöyle bir sistem tasarladım. Sizce iyi mi? Başka alternatifler neler olabilir? Şimdiden teşekkürler... Dosya Ekleri PC Toplama.png 298,2 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba arkadaşlar, Video düzenleme ve gündenlik işler için şöyle bir sistem tasarladım. Sizce iyi mi? Başka alternatifler neler olabilir? Şimdiden teşekkürler...
Helra1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.128 16 Mayıs 2023 #2 Isari dedi: Merhaba arkadaşlar, Video düzenleme ve gündenlik işler için şöyle bir sistem tasarladım. Sizce iyi mi? Başka alternatifler neler olabilir? Şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... @messinicocugu
Isari dedi: Merhaba arkadaşlar, Video düzenleme ve gündenlik işler için şöyle bir sistem tasarladım. Sizce iyi mi? Başka alternatifler neler olabilir? Şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla... @messinicocugu
Berat Soil Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Alfa V1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Buna göz atabilirsiniz.
Alfa V1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Buna göz atabilirsiniz.