30 Euro sınırı nedir?

766888

Decapat
Temu üzerinden 1200 TL'ye vergiler dahil normalde fiyatı 800 TL olan Attack Shark X3 Mouse'unu almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Artık vergiler dahil 30 euro dediler. Böyleyse alamayacağım gümrükte takılacak demektir doğru mudur?

Şimdi başka bir müşteri hizmetleri vergiler hariç 1050 TL dedi anlayamadım ben bu işi.

Son düzenleme:
Alacağınız ürün 30 euro üzeri ise gümrüğe takılır. Bu tutara vergi dahil değil. Örnek olarak 1000 liralık ürün aldınız. Ödeme ekranında vergi dahil 1750₺ gördünüz. Tutarı ödediğinizde başka vergi çıkmaz. Temu'dan alacaksanız zaten sepete ekleyemiyorsunuz 30€ sınırından dolayı ( 1050₺)

Alacağınız ürün 30 euro üzeri ise gümrüğe takılır. Bu tutara vergi dahil değil. Örnek olarak 1000 liralık ürün aldınız. Ödeme ekranında vergi dahil 1750₺ gördünüz. Tutarı ödediğinizde başka vergi çıkmaz. Temu'dan alacaksanız zaten sepete ekleyemiyorsunuz 30€ sınırından dolayı ( 1050₺)

Teşekkürler 1050 TL vergiler hariç'miş siz ve Temu musteri hizmetleri böyle söylüyorsunuz. Amazon müşteri hizmetleri bana vergiler dahil 30 euro dedi alırsanız gümrükte takılabilir dedi...

Teşekkürler 1050 TL vergiler hariç'miş siz ve Temu musteri hizmetleri böyle söylüyorsunuz. Amazon müşteri hizmetleri bana vergiler dahil 30 euro dedi alırsanız gümrükte takılabilir dedi...
Geçen iş yerinden abim Gamepad aldı. Ödeme ekranında 1250₺ küsür ödedi ( Vergi dahil) Ürün geldi testini yaptım sorun yok.

Fakat aralık ayında kargo dahil olacak bu fiyata o kısımı tam bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı