Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Aralık 2017 #1 30 FPS ile 60 FPS farkını 10 farklı oyun ile anlatan çok güzel bir video olmuş. Ben izledim beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
30 FPS ile 60 FPS farkını 10 farklı oyun ile anlatan çok güzel bir video olmuş. Ben izledim beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 29 Aralık 2017 #2 1080p'de izledim fark bayağa var.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 29 Aralık 2017 #3 Bende de güya 60 FPS ama, bi kasma söz konusu nedense... Oyunlarda sürekli yırtılma ve parçaların veya gölgelerin geç yüklenme sıkıntısı var. Ah bi anlasam neden...
Bende de güya 60 FPS ama, bi kasma söz konusu nedense... Oyunlarda sürekli yırtılma ve parçaların veya gölgelerin geç yüklenme sıkıntısı var. Ah bi anlasam neden...