Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 3 Şubat 2022 #21 Lemmy Kilmister dedi: Arkadaşım Overclock'la kullanıyor 70 dereceyi geçmiyor overclock potansiyeli var o kartın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Hiç overclock yapmadım. Genellikle 800P'de eski oyunları oynadığımdan ihtiyacını pek duymadım sanırım.
Lemmy Kilmister dedi: Arkadaşım Overclock'la kullanıyor 70 dereceyi geçmiyor overclock potansiyeli var o kartın. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Hiç overclock yapmadım. Genellikle 800P'de eski oyunları oynadığımdan ihtiyacını pek duymadım sanırım.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #22 Polorchen dedi: Bilmiyordum. Hiç overclock yapmadım. Genellikle 800P'de eski oyunları oynadığımdan ihtiyacını pek duymadım sanırım. Genişletmek için tıkla... Vallahi söylediği FPS değerlerine bende inanmamıştım gözümle görünce inandım.
Polorchen dedi: Bilmiyordum. Hiç overclock yapmadım. Genellikle 800P'de eski oyunları oynadığımdan ihtiyacını pek duymadım sanırım. Genişletmek için tıkla... Vallahi söylediği FPS değerlerine bende inanmamıştım gözümle görünce inandım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 3 Şubat 2022 #23 Lemmy Kilmister dedi: Vallahi söylediği FPS değerlerine bende inanmamıştım gözümle görünce inandım. Genişletmek için tıkla... Benim kart üstüne üstlük DDR3. Büyük ihtimalle o kart DDR5'tir.
Lemmy Kilmister dedi: Vallahi söylediği FPS değerlerine bende inanmamıştım gözümle görünce inandım. Genişletmek için tıkla... Benim kart üstüne üstlük DDR3. Büyük ihtimalle o kart DDR5'tir.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #24 Polorchen dedi: Benim kart üstüne üstlük DDR3. büyük ihtimalle o kart DDR5'tir. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama yine de dediğim gibi kartın ısınmıyorsa GT 710 overclock rehberleri var onları izleyebilirsin.
Polorchen dedi: Benim kart üstüne üstlük DDR3. büyük ihtimalle o kart DDR5'tir. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama yine de dediğim gibi kartın ısınmıyorsa GT 710 overclock rehberleri var onları izleyebilirsin.