30 gün devamsızlığı olan birisi 1 kez geç kalınca sınıfta kalır mı?

Ahmetcan342

Centipat
Daha fazla  
30 gün devamsızlıgım var, tam sınırdayım.
Devamsızlıklarımda 1 adet geç var ve 5 geç yarım gün sayılıyor bunu biliyorum.
Devamsızlıgım 30, bu geç devamsızlık 30.1 yapar mı? 1 adet geç yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlıgım 30, bu geç devamsızlık 30.1 yapar mı? 1 adet geç yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum da.
Devamsızlık silerler artık özel okuldaysan rahatta kal.

Sizin de dediğiniz gibi 3 geç hakkınız daha var 4.yü yaparsanız kalırsınız.

Devamsızlık silerler artık özel okuldaysan rahatta kal.

Sence özel okulda olsa şimdiye kadar bırakırlar mı o devamsızlığı çoğu okul silmiyor.

Devamsızlıklarımda 1 adet geç var ve 5 geç yarım gün sayılıyor, bunu biliyorum.

Hayır, tek dersten yok yazılmak yarım gün yok yazılmaya sebep olur. Yani sınıfta kalma sebebi. Geç kağıdı falan da yoksa genelde silmiyorlar. İdareyle görüşün.

Geç kağıdı almadığınız sürece yarım gün olarak yazılır ve sınıfta kalmanıza sebep olur. İdarenin suyuna gitmeye çalışın. İstedikleri neyse yapın. Yarım gün için sınıfta kalmayın. İdareyle kesinlikle zıtlaşmayın.

Geç kağıdı almadığınız sürece yarım gün olarak yazılır ve sınıfta kalmanıza sebep olur. İdarenin suyuna gitmeye çalışın. İstedikleri neyse yapın. Yarım gün için sınıfta kalmayın. İdareyle kesinlikle zıtlaşmayın.
E okulumda geç yazıyor, sadece devamsızlıkta tam 30.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı