30 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Arda Bulat

Centipat
Daha fazla  
Selam. Ben liseye gidiyorum ve bundan yaklaşık 1 ay önce trafik kazası geçirdim. Ayağımın 4 parmağı kırıldı. Ameliyata girdim. 4 hafta rapor aldım. Rapor bu perşembe bitiyor ama e-Okul'a girip devamsızlıklara baktığımda raporlu olmama rağmen gelmediğim günler özürlü devamsızlık olarak geçilmiş. Benim elimde olmayan bir şey için sınıfta mı kalacağım cidden? Diyelim bir öğrenciye araba çarptı, kafasını vurdu, bir şey oldu ve çocuk konaya girdi, 2 ay okula gelemedi. O da mı sınıfta kalıyor şimdi? Bu nasıl bir sistem?

Selam. Ben liseye gidiyorum ve bundan yaklaşık 1 ay önce trafik kazası geçirdim. Ayağımın 4 parmağı kırıldı. Ameliyata girdim. 4 hafta rapor aldım. Rapor bu perşembe bitiyor ama e-Okul'a girip devamsızlıklara baktığımda raporlu olmama rağmen gelmediğim günler özürlü devamsızlık olarak geçilmiş. Benim elimde olmayan bir şey için sınıfta mı kalacağım cidden? Diyelim bir öğrenciye araba çarptı, kafasını vurdu, bir şey oldu ve çocuk konaya girdi, 2 ay okula gelemedi. O da mı sınıfta kalıyor şimdi? Bu nasıl bir sistem?

Zaten özürlü olarak girilmesi doğru olan özürsüz girilirse sınıfta kalırsın özürlü demek raporlu demek.

Tamam işte olması gerektiği gibi özürlü devamsızlık olarak işlemişler özürlü devamsızlık rapor veya izinli isen oluyor ama senin ki ayrı durum büyük ihtimalle sınıfta kalmazsın geçmiş olsun bu arada.

Tamam işte olması gerektiği gibi özürlü devamsızlık olarak işlemişler özürlü devamsızlık rapor veya izinli isen oluyor ama senin ki ayrı durum büyük ihtimalle sınıfta kalmazsın geçmiş olsun bu arada.

Benim bildiğim kadarıyla 20 gün özürlü olunca kalınıyor umarım dediğin gibidir, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.

Diyelim bir öğrenciye araba çarptı, kafasını vurdu, bir şey oldu ve çocuk konaya girdi, 2 ay okula gelemedi. O da mı sınıfta kalıyor şimdi? Bu nasıl bir sistem?
Şu konuda sanırım sınıfta kalıyor. Bizim sınıfta bir çocuk var 9.Sınıfta böbrek yetmezliğinden dolayı ameliyat olmuş bu yüzden uzun süre okula gelememiş ve sınıfta kalmış bence zaten doğru olanda bu sınıfta kalmak kötü bir şey değil eğer uzun süre derslere girmediysen ve 9.sınıftaki konulara hakim değilsen sınıfı geçsen bile 10.sınıfta senin için daha kötü olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı