30 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Evet ama üzücü bir durum şimdi empati kurarsak yaşıtları sınıf atlamışken sen sırf kaza geçiriyorsun ve normalde derslerinde başarılı olan bir öğrenci olsan bile kaza geldi mi başına devamsızlık yaparsan sınıfta kalabiliyorsun ama ben zannetmiyorum yani sınıfta bırakacaklarını yazık olur boşuna 1 senesine.

Maalesef hocam üzücü bir durum. Bırakacaklarını sanmam 1 ay raporun 19.5 gününü raporlu kalanını raporsuz girebilirler belki kalmaman için. Geçmiş olsun bu arada.

Selam kardeşim senin biraz sinirlerin bozulmuş olaydan doalyi. Oncelikle gecmiş olsun ve sakin ol. Öyle olmasi gerek zaten devamsizligini etkileyen bir durum yok. Özürlü devamsizlik adi ustunde raporlu yani. Senin o gun okulda olmadigini ve raporlu oldugunu gosteriyor.

Anladım hocam ben 20 gün özürlü olunca kalınıyor sanıyordum yanlışmış demek ki.

Anladım hocam ben 20 gün özürlü olunca kalınıyor sanıyordum yanlışmış demek ki.

20 günü geçerse kalıyorsun. Senin olay biraz farklı gidip heyetten rapor alman falan gerekiyordu öyle bir şeyler. İdareye sorman daha iyi olacaktır.

20 günü geçerse kalıyorsun. Senin olay biraz farklı gidip heyetten rapor alman falan gerekiyordu öyle bir şeyler. İdareye sorman daha iyi olacaktır.

Bence de en iyisi okul idarecilerine sormak olacaktır eminim yardımcı olurlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…