30 günde TYT AYT sözel derslerine nasıl çalışılır?

bugaripbiryolcu

Centipat
Daha fazla  
30 gün boyunca günde 6 saat olacak şekilde sözel ders gruplarına çalışacağım. Yazarak çalışmalı mıyım yoksa sadece okuma mı yapmalıyım? Sıfırdan yapacağım ve hedefim 50-60 TYT, 30 AYT sözel neti. Bana yardımcı olabilecek sözelci kardeşlerim varsa mutlaka yazısn. Kesinlikle yapamazsın cart curt olumsuz mesajlar istemiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımcı olacak yok mu ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme çöz. Yanlışlarına yapamadıklarına bak.

Paragraf çözmeyi ihmal etme en az yada en fazla (artık kendin karar verirsin ona) 30 soru çöz. Dil bilgisinden banko çıkan konulara baksan yeterli yani en fazla 4 saatini alır. Sosyal içinse:

TYT Tarihte Orta Çağ, Milli Mücadele, Osmanlı, ve diğer Türk devletleri
TYT Coğrafya: Coğrafyanın kodlarının 7 günlük haritalar kampını izle, İzohips dönenceler falan bunlara da bak zaten bu kadar
TYT Felsefe ve Din: bu iki dersten sadece kavramlara bak ve filozofların inanç ve isimlerini bil, Din de de kavramlara bak sadece.

AYT tarih: Özellikle Atatürk devrimler, milli mücadele ve Cumhuriyet konularına bak, Fakat yine de Orta çağ, Osmanlı gibi konular burada da var.
AYT Coğrafya: Dediğim haritalar kampını izlersen yarısını halletmiş oluyorsun AYT nin. Onun harici Nüfus piramitleri, Yer şekilleri, Gelişmiş gelişecek ve gelişmemiş ülkelerin özelliklerine bak

AYT felsefe ve din hakkında maalesef bir şey diyemeyeceğim çünkü sözel değil EA yım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…