Eğer her gün düzenli olarak çalışırsan elbette gerçekten iyi notlar alırsın. Edebiyat ve coğrafyayı sevdiğin için daha iştahla çalışırsın ve daha da güzel notlar alırsın. Tarih, Biyoloji, belki de Kimya düzenli çalışmayla geçilebilecek dersler diye düşünüyorum (Kimya için biraz daha fazla mesai harcaman gerekebilir belki). Matematik ve Fizik zorlayabilir diye düşünüyorum, o yüzden o derslere daha fazla çalışman gerekebilir. Daha başka dersler de görüyorsunuzdur ama tam da hatırlamıyorum hepsinin adını.
Özetle, düzenli çalış ama kafayı da derslerle bozma. Daha başlardasın ama öte yandan zaman da hızlı geçiyor. Derslere göre ya az, ya çok, düzenli çalış yeter.
Bu arada, bunu merak ettiğim için soracağım, İngilizce dışında Almanca gibi ikinci yabancı dil dersleri de alıyorsunuz, değil mi?