30 Gündür Neden Cezalıydım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

108971

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Evet, bu sorum yöneticilere. Niçin 30 gündür cezalıydım? Buradaki 30 günlük cezadan kastım ''Warning Actions'' isimli kısım. Tam 30 gün önce bir kişinin mesajını rapor edip ''@herkimise mesajınız Türkçe imla kurallarına uymuyor, lütfen düzeltiniz.'' tarzında bir yazı yazmıştım. Ve nedense o gün attığım mesajlardan bir tek o silinmiş ve 2 uyarı birden almışım. Uyarı sebebi ise ''Gereksiz mesajlar''. Hadi tamam, mesajım gereksizdi diyelim, ancak tek mesajdan nasıl 2 tane art arda uyarı aldım? Tamam yönetici hata yaptı 2 günlük uyarı verecekti diyelim, ancak bana verdiği 2 uyarı ile yine 1 gün cezalıydım. Sonrasında ise bir baktım ki ''Warning Actions'' isimli kısımda ''Cezalı üyeler'' grubuna katılmışım. Yöneticilere 2 kez niçin böyle bir durum olduğunu merak ettiğimi anlatan ticket attım.(Bize Ulaşın kısmından.) Ancak hiçbir şekilde geri yanıt alamadım. Tamam başkalarının ticketleriyle meşgul idiniz diyelim, niçin 30 gündür dönüş yapılmadı? Tamam spam ticketleri yüzünden yine görülmedi diyelim, niçin profil kısmıma erişimim yasaklandı? (Aklıma fotoğrafıma bir yazı koyup yardım istemek fikri gelmişti.) Ayrıca hadi 100 uyarı puanı meselesi diyelim, niçin sınırsız yasaklanma almadım ve daha önceden uyarı puanımın toplamı 115 olmasına rağmen sınırsız yasaklanma almadım? Yöneticilerden bu sorulara cevap vermelerini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün dışında daha uzun uyarı almamışsınız. Uyarı eklentisinin bir hatası var ve bu hafta çözüme kavuşturulacak, 1 ay boyunca gruptan çıkartmaması bu sebepten olabilir, kusura bakmayın. En kısa sürede ilgileneceğiz.

Bize Ulaşın kısmına daha çok vakit ayıracağız. Yaz dönemi olduğundan bazı kısımlara yetişilemiyor, düzene giriyoruz.

Eklenti düzeltildiğinde tekrar açıklama yaparız, tekrardan bu sorundan dolayı özür dileriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…