30 günlük Almanya stajında AYT matematikte 3 konu bitirilir mi?

memirm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 aylığına almanya da bulunucam orda staj yapıcam hem bu sene YKS'ye giricem. Yurt dışında bulunduğum süre geceleri evde olucam. Ders çalışmayı planlıyorum. Almanya'dayken yapmak istediklerim, sadece AYT mat çalışıcam:

Apotemi fonksiyonlar fasikülü
345 AYT mat ve 3D'den de bitiricem.

AcilTrigonometri fasikülü
(zaman kalırsa opsiyonel olarak, Apotemi trigonometri)

Tunç Kurt logaritma ve diziler fasikülü

Sizce bunları 1 aylık süreçte yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kral fikir alıyorum, böyle bir ihtimal var mı sence 1 ay içinde. Yoksa hiç girmeyeyim, ayağımı yorgana göre uzatmak istiyorum da.
İşte ben de diyorum ki ancak sen bilirsin. Biz burada yaparsın desek de sen kalkıp yapmadığın sürece fikir vermemizin bir önemi yok. Yapılmaması için bir sebep de yok fakat stajın ağır geçerse yorgunluktan vakit bulamayabilirsin.

Vallahi hocam kafaya koydun mu bitmeyecek şey yok 1 ay için biraz büyük bir istek gibi dursa da hırs yaparsan olabilir.

İşte ben de diyorum ki ancak sen bilirsin. Biz burada yaparsın desek de sen kalkıp yapmadığın sürece fikir vermemizin bir önemi yok. Yapılmaması için bir sebep de yok fakat stajın ağır geçerse yorgunluktan vakit bulamayabilirsin.

Ya yok günde 3 4 saat filan durucaz geri kalan kültür gezisi ama sormak istediğim normal şartlar da gün de 4 5 saat çalışma ile 1 ayda mümkün mü? Bir de 345 AYT de trigonometri ye baktım toplam 30 test var be vicdansız herifler 30 test i nasıl çözeyim, görünce yazara ağır sövdüm.

Vallahi hocam kafaya koydun mu bitmeyecek şey yok 1 ay için biraz büyük bir istek gibi dursa da hırs yaparsan olabilir.

İnşallah ya orada da bol geçirirsem sınavda benden bir bir şey olmaz. Hele şu sıralar hiç çalışasım gelmiyor, inanılmaz zor...

Ya yok günde 3 4 saat filan durucaz geri kalan kültür gezisi ama sormak istediğim normal şartlar da gün de 4 5 saat çalışma ile 1 ayda mümkün mü? Bir de 345 AYT de trigonometri ye baktım toplam 30 test var be vicdansız herifler 30 test i nasıl çözeyim, görünce yazara ağır sövdüm.
1 ayda bu kadar fazlasını yapabilir misin bilmiyorum, odaklanabilirsen ve vaktin olursa ayrıca yorgun da olmazsan olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı