30 inç 2K monitör önerisi

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu yüzden 2K, 30 inç civarı monitör almak istiyorum ve en az 120 Hz olmasını da istiyorum. Aklımda belli bir fiyat aralığı yok ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi olur yani yüksek meblağlar vermekte zorlanırım.
30 inç istem sebeplerimden bazıları da DualSense ile arkama yaslanıp oynamak ve arkadaşlarım geldiğinde FC gibi oyunları rahat oynamak. Önerileriniz neler?

Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorsanız 4K 60Hz daha mantıklı olacaktır. Sanırım sadece PS5'te kullanacaksınız o yüzden bilgisayarınızı sormuyorum. Samsung M7 bakabilirsiniz. 32 inç olan versiyona.

Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorsanız 4K 60Hz daha mantıklı olacaktır. Sanırım sadece PS5'te kullanacaksınız o yüzden bilgisayarınızı sormuyorum. Samsung M7 bakabilirsiniz. 32 inç olan versiyona.
hocam dualsense ile oynuyorum derken bilgisayara bağlayıp kol ile oynuyorum. 60Hz olmasın çünkü arada da olsa rekabetçi oyun girebilirim. Zaten normalde de 60Hz çok gözüme batar o yüzden en kötü 120 144 Hz olsun istiyorum.

Hocam DualSense ile oynuyorum derken bilgisayara bağlayıp kol ile oynuyorum. 60Hz olmasın çünkü arada da olsa rekabetçi oyun girebilirim. Zaten normalde de 60Hz çok gözüme batar o yüzden en kötü 120 144 Hz olsun istiyorum.

Bilgisayarınızda ana monitör olarak kullanacaksınız değil mi yanlış mı anladım? Bir de gpunuz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı