AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #11 Peki hocam 300 400 TL'lik bir skin var mı elinizde ?
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #12 AcemiTeknocu dedi: Peki hocam 300 400 TL'lik bir skin var mı elinizde ? Genişletmek için tıkla... Var hocam, Discord'dan yazabilirsiniz.
AcemiTeknocu dedi: Peki hocam 300 400 TL'lik bir skin var mı elinizde ? Genişletmek için tıkla... Var hocam, Discord'dan yazabilirsiniz.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #13 Xaraca dedi: Maalesef hocam, %30'dan fazla indirim yapmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum almak istediğim birkaç kapsül var, eğer onları alıp 1 hafta bekletirsen alırım.
Xaraca dedi: Maalesef hocam, %30'dan fazla indirim yapmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum almak istediğim birkaç kapsül var, eğer onları alıp 1 hafta bekletirsen alırım.
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #14 BY LEWU dedi: Dostum almak istediğim birkaç kapsül var, eğer onları alıp 1 hafta bekletirsen alırım. Genişletmek için tıkla... Discord'dan ulaşır mısınız hocam?
BY LEWU dedi: Dostum almak istediğim birkaç kapsül var, eğer onları alıp 1 hafta bekletirsen alırım. Genişletmek için tıkla... Discord'dan ulaşır mısınız hocam?
nesrager Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 708 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #15 Mecha Endüstrisini olursa satamazsanız yaklaşık 500 civarından alabilirim.
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #16 nesrager dedi: Mecha Endüstrisini olursa satamazsanız yaklaşık 500 civarından alabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam %30'dan fazla indirimle satmıyorum, aciliyetim yok.
nesrager dedi: Mecha Endüstrisini olursa satamazsanız yaklaşık 500 civarından alabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam %30'dan fazla indirimle satmıyorum, aciliyetim yok.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #17 Hocam hesap envanteri göremiyorum görsel bırakabilir misiniz ?
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 23 Kasım 2023 #18 draftleet dedi: Hocam hesap envanteri göremiyorum görsel bırakabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Envanterimdekiler hariç istediğiniz bir skin varsa bulabilirim, ayrıca kasa satın almak isterseniz, depomda yaklaşık 200 adet de kasam var hocam.
draftleet dedi: Hocam hesap envanteri göremiyorum görsel bırakabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Envanterimdekiler hariç istediğiniz bir skin varsa bulabilirim, ayrıca kasa satın almak isterseniz, depomda yaklaşık 200 adet de kasam var hocam.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #19 Xaraca dedi: Envanterimdeki bıçak hariç tüm skinler satılıktır. Envanterimdekiler hariç istediğiniz bir skin varsa da bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu cümle arasındaki bağlantıyı anlayamadım usp neo satılık ise alabilirim.
Xaraca dedi: Envanterimdeki bıçak hariç tüm skinler satılıktır. Envanterimdekiler hariç istediğiniz bir skin varsa da bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Bu cümle arasındaki bağlantıyı anlayamadım usp neo satılık ise alabilirim.
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 23 Kasım 2023 #20 draftleet dedi: Bu cümle arasındaki bağlantıyı anlayamadım usp neo satılık ise alabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet satılık hocam, Discord'dan ulaşabilirsiniz. Örneğin envanterimde olmayan fakat istediğiniz bir skin varsa onu da bulabileceğimi belirttim hocam.
draftleet dedi: Bu cümle arasındaki bağlantıyı anlayamadım usp neo satılık ise alabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet satılık hocam, Discord'dan ulaşabilirsiniz. Örneğin envanterimde olmayan fakat istediğiniz bir skin varsa onu da bulabileceğimi belirttim hocam.