30 MS Ekran Tepkime Süresi Sorun Çıkarır mı?

Öncelikle bu kadar uzun açıklama zahmetine girmişsin, bunun için teşekkür ederim ancak bunları zaten biliyordum. Bilmediğim ise tepkimenin özel kameralar ile görüntülendiğiydi, bu nedenle input lagı gözardı edip tepkime bakması için atmıştım videoyu. Bende aradaki farkı bir tek ben göremiyorum sanıyorum.

Arkadaşlar dışarıdaydım yeni geldim. Alacağım laptop Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı.

Peki bunun 30ms olduğunu nereden öğrendiniz? Sitede öyle mi yazıyor? Giremiyorum şuan ancak görünen hali ile en yeni teknoloji ile donatılmış yeni nesil bir bilgisayar 30ms olabilme ihtimalinin bile olmadığını düşünüyorum.

Bende sitesinde bulamadım. Araştırdım araştırdım ama sitesinde bulamadım. 30 ms olduğunu bir forumum videosundan gördüm ama kesin bir bilgim yok. Nereden öğrenebilirim. Arkadaşımda da bu laptop var ama fazla gözle görülür bir yoruculuk yok.

Arkadaşlar bi sorum var . Viewsonic xg2401 Monitörde tepkime süresini standart gelişmiş ve ultra olarak 3 seçenek standartta bi sorun yok ama gelişmiş veya ultraya alınca yazılarda siyah gölgeler oyunlarda eşyalarda başka yere dönünce siyah gölgeler oluşuyor bu monitörde bi arıza demekmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…