Çözüldü Steam 30 saat oynana Hell Let Loose iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) üzdü gerçekten.

2 saatten fazla oynadiysan iade edemezsin hocam.
Hayır hocam iade edemezsiniz 2 saat sınırı var zamanında ghost platoon ve fear the wolves diye 2 oyun almıştım birinde Online da oyuncu yoktu offline da 2 saat oynadığım için iade edemedim diğerinde ise 3.5 saat geçirmiştim oyun sadece Online mış ama oynayan yoktu boşuna para vermiş olmuştum iade de almadılar şimdi bilmiyorum tabii Online da oyuncuları var mıdır 2023'te almıştım.

2 saat üstüne çıkınca bot direkt redediyor. Eğer desteğe yazarsan kabul etme şansları var oraya insanlar bakıyor. Benim 2 saat üstü oyunumu iade ettiler
İki saati kazara birkaç dakika geçmekle 30 saat gömmek aynı şey değil, kabul edilme şansı sıfır.

Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) Üzdü gerçekten.
Hocam böyle bir şey düşünmen bile saçma. 30 saatten daha kısa sürede biten bir sürü oyun var.

Sence edilebilir mi?

30 saate 5 6 tane call of duty oyunu bitirirsin. Verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla almışsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…