Çözüldü Steam 30 saat oynana Hell Let Loose iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) üzdü gerçekten.

2 saatten fazla oynadiysan iade edemezsin hocam.
Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) Üzdü gerçekten.
Gabe Newell'a dmden yazsan bile iade etmezler 30 saat ne dayı

Çok büyük bir problem olmazsa iade edemezsin mesela oyun Türkiye'de kapandı kaç saat olursa olsun iade edebilirsin.

Hocam denemesi ücretsiz sen iade oluştur 2 saati gecik oyun iade etmiştim Left 4 Dead oyununu dene sen yine de.

Oyunun hizmet koşullarında bir değişiklik olmadığı sürece 30 saat oynanan bir oyunu iade etme imkanınız yok.

Arkadaşlar Steam de Hell Let Loose almıştım fakat şansıma Epic Games bedavaya vermiş para boşuna gitti. İade etme gibi bir şansım var mı? (30 saat falan vardır) Üzdü gerçekten.

Hocam ne kadara almıştınız o zaman Steam'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…