Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 11 Mart 2021 #1 Arkadaşlar aşağıdaki konudan sonra bilgisayarı masaüstü gibi kullanmak zorunda kaldım ve ekranı çıkardım. Ekrana görüntü gelmiyor Wi-Fi anteni o kadar iyi çekmiyor ve hızım 0.20 seviyelerinde dolaşıyor. Bütçem 25-30 TL Yaklaşık 10 metre olmalı çünkü modem ve bilgisayar arasında 8 metre var. Seyidoğlu Cat6 10 Metre Patch Ethernet, Internet, Ağ & Network Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Seyidoğlu Cat6 10 Metre Patch Ethernet, Internet, Ağ & Network Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Sizce yukarıda attığım nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Arkadaşlar aşağıdaki konudan sonra bilgisayarı masaüstü gibi kullanmak zorunda kaldım ve ekranı çıkardım. Ekrana görüntü gelmiyor Wi-Fi anteni o kadar iyi çekmiyor ve hızım 0.20 seviyelerinde dolaşıyor. Bütçem 25-30 TL Yaklaşık 10 metre olmalı çünkü modem ve bilgisayar arasında 8 metre var. Seyidoğlu Cat6 10 Metre Patch Ethernet, Internet, Ağ & Network Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Seyidoğlu Cat6 10 Metre Patch Ethernet, Internet, Ağ & Network Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Sizce yukarıda attığım nasıl?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 10 metrelik stokta yok 15 metre al 50 TL. Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Son düzenleme: 11 Mart 2021
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 11 Mart 2021 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: 10 metrelik stokta yok 15 metre al 29 TL. Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... 50 TL oluyor hocam.
ÇAĞATAY TORUN dedi: 10 metrelik stokta yok 15 metre al 29 TL. Ugreen CAT 6 Ethernet Kablosu Genişletmek için tıkla... 50 TL oluyor hocam.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #4 Evet haklısın ama çok çok iyi kablodur yine de bütçeni aşıyor evet.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 11 Mart 2021 #5 İnternetten almak istemiyorsanız herhangi bir hırdavatçıdan alabilirsiniz. Normal bir ev kullanıcısına yeter.
İnternetten almak istemiyorsanız herhangi bir hırdavatçıdan alabilirsiniz. Normal bir ev kullanıcısına yeter.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 11 Mart 2021 #6 FurkannC dedi: İnternetten almak istemiyorsanız herhangi bir hırdavatçıdan alabilirsiniz. Normal bir ev kullanıcısına yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam İnternetten almamda bir sıkıntı yok. Sadece gerekli hızı verebilirsin ve uzunluğu iyi olsun yeter. ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet haklısın ama çok çok iyi kablodur yine de bütçeni aşıyor evet. Genişletmek için tıkla... 10 metre olan stoğa gelirse bakarım hocam 15 metreye ihtiyacım yok.
FurkannC dedi: İnternetten almak istemiyorsanız herhangi bir hırdavatçıdan alabilirsiniz. Normal bir ev kullanıcısına yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam İnternetten almamda bir sıkıntı yok. Sadece gerekli hızı verebilirsin ve uzunluğu iyi olsun yeter. ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet haklısın ama çok çok iyi kablodur yine de bütçeni aşıyor evet. Genişletmek için tıkla... 10 metre olan stoğa gelirse bakarım hocam 15 metreye ihtiyacım yok.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #7 Sefa70 dedi: 10 metre olan stoğa gelirse bakarım hocam 15 metreye ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... İnternette biraz araştırdım Amazon'da da var. Ama orada da 10 metreyi bulamadım genel stok sorunu galiba bilgin olsun diye yazdım. Turkcell de var 15 metrenin fiyatından fazla yazmışlar. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu 10m
Sefa70 dedi: 10 metre olan stoğa gelirse bakarım hocam 15 metreye ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... İnternette biraz araştırdım Amazon'da da var. Ama orada da 10 metreyi bulamadım genel stok sorunu galiba bilgin olsun diye yazdım. Turkcell de var 15 metrenin fiyatından fazla yazmışlar. Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu 10m