30 TL mouse vs 500 TL mouse

DeathAdder V2 alacağım fakat abim şu an kullandığım ışıklı Tigoes ile farksız olduğunu ve kandırmak için olduğunu söylüyor. Alacağım mouseun daha iyi olduğunu nasıl kanıtlarım? Anlatmaya çalıştım ama enayi diyor. Kanıtlayabileceğim farkları söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V2 alacağım fakat abim şu an kullandığım ışıklı Tigoes ile farksız olduğunu ve kandırmak için olduğunu söylüyor. Alacağım mouseun daha iyi olduğunu nasıl kanıtlarım? Anlatmaya çalıştım ama enayi diyor. Kanıtlayabileceğim farkları söyleyebilir misiniz?

Hocam 30TL'ye mousemi kalmış. Düzgün hemen bozulmayan mouseler 200TL en az. Bunu deyin. Bir şeyin ucuzunu alıp bozulup bozulup yenisini almaktansa kalitelisini alıp uzun yıllar kullanmak daha mantıklıdır. Her bilgisayar Faresi'nin uygun olduğu kişiler farklı olabilir. Eğer hangisi elinize uyuyor, rahat ve sensörleri de size göre ise onu alın. Bence abinizi bir MediaMarkt veya Vatan Bilgisayar'a götürün orada deneyin güzel geliyorsa ve alabilecek durumda iseniz dediğim şeyleri söyleyip aldırın.

Hocam 30TL'ye mousemi kalmış. Düzgün hemen bozulmayan mouseler 200TL en az. Bunu deyin. Bir şeyin ucuzunu alıp bozulup bozulup yenisini almaktansa kalitelisini alıp uzun yıllar kullanmak daha mantıklıdır. Her bilgisayar Faresi'nin uygun olduğu kişiler farklı olabilir. Eğer hangisi elinize uyuyor, rahat ve sensörleri de size göre ise onu alın. Bence abinizi bir MediaMarkt veya Vatan Bilgisayar'a götürün orada deneyin güzel geliyorsa ve alabilecek durumda iseniz dediğim şeyleri söyleyip aldırın.
Anneme gizliden aldıracağım. Abime belki kabul eder diye söylemiştim bunları söylemişti. Deathadder v2 zaten bazı e-sporcular kullanıyorlardır güzel yani.

Anneme gizliden aldıracağım. Abime belki kabul eder diye söylemiştim bunları söylemişti. DeathAdder V2 zaten bazı e-sporcular kullanıyorlardır güzel yani.

Hocam güzel mouse fakat elinizin boyu da önemli. Eğer benim gibi kürek elli iseniz almayın küçük gelebilir. Eğer küçük bir eliniz varsa veya orta boyutta bir eliniz varsa alabilirsiniz.

Valla kardeşim abin abartmış ama haklı bir noktada. Ultra düzey derecede e-sporcu değilsen paranı çöpe atarsın. 50₺’ye mouse aldım. Oyunlarımı da oynuyorum, elime rahatta oturuyor. Online oyun oynuyorsan alacağın killer 2-3 artar belki. Dediğim gibi profesyonel e-sporcu değilsen boşa alma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı