30 TL mouse vs 500 TL mouse

ASUS TUF M3 alabilirsin, 250 TL gibi bir fiyatı vardı herhalde. Sensörü, yazılımı, kalitesi ve tutuşu bence gerçekten iyi. Kendim kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.
Ama benim istediğim mouse tam olarak 600TL'den 370TL fiyatına düşmüş.

Yakınınıza bir MediaMarkt gibi yerler varsa bir deneyin derim. Şahsen ben zamanında elime uygun dediğim bir mouse aldım sonra baktım claw grip şeklinde tutuyorum.
5 x 2.43 x 1.68 inches (127 x 61.7 x 42.7mm) boyutunda bir mousemiş.

Valla kardeşim abin abartmış ama haklı bir noktada. Ultra düzey derecede e-sporcu değilsen paranı çöpe atarsın. 50₺’ye mouse aldım. Oyunlarımı da oynuyorum, elime rahatta oturuyor. Online oyun oynuyorsan alacağın killer 2-3 artar belki. Dediğim gibi profesyonel e-sporcu değilsen boşa alma.
Normalde çok pahalı ama nerdeyse yarı fiyatına düşmüş bir mouse. İlerde 2. el olarak satsam nerdeyse alış fiyatına yakın satabileceğim. Birde 50 liralık mousem 2. ayında switchleri bozukluk yaşatmıştı bana.

Ama benim istediğim mouse tam olarak 600TL'den 370TL fiyatına düşmüş.

5 x 2.43 x 1.68 inches (127 x 61.7 x 42.7mm) boyutunda bir mousemiş.

Normalde çok pahalı ama nerdeyse yarı fiyatına düşmüş bir mouse. İlerde 2. el olarak satsam nerdeyse alış fiyatına yakın satabileceğim.
İşin ticaretini düşünüp, ileride aldığınız fiyatın fazlasına satacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz.

İşin ticaretini düşünüp, ileride aldığınız fiyatın fazlasına satacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz.
Birde mouse kaliteli olduğu için 5 yıl bile kullanabilirim. Hem iyi hem uzun ömürlü. Aldıktan sonra deli gibi oynamayı düşünüyorum. Belki 5 yıl sonra e-spor turnuvalarında görürüz beni. 😆 Abartı yaptım ama yılbaşında oynayamadığım kadar güzel oynayacağım.

Size tek bir şey söyleyeyim, Razer kalitesi. Kullanmadan anlayamazsınız. 1 haftalığına kuzenim Deathadder Elite mouse sini ödünç almıştım, böyle bir şey yok gerçekten. Sadece tutarken verdiği hissiyat bile o paraya değer. Sizin alacağınız model hem daha güncel ve çok iyi bir indirimde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı