30 TL Windows 10 OEM Key

MAK Key olduğunu nereden anlarız?

Hocam OEM key olması daha iyi değil mi? Bende alacağım hangisini tercih etmeliyim?
OEM için özellikle belirttim ancak MAK yolladılar. MAK ürün anahtarı yolladıkları için bile iki gün uğraştırdılar ve iki kez MAK yolladılar sonra Retail yolladıklarında boşverdim. Yolladıkları Retail bile başka sistemde kullanılıyordu, kurulumda uyarı verdi çalışmadı ve bir ay sonra denediğimde çalıştı. Sorunu çözmeye odaklanıyorlar ancak düzgün anahtar göndermeleri bazen uğraştırabiliyor. 30 liraya bu kadar hizmet oluyor, yolladıkları anahtarın kullanıldığını yazdığımda ise bana cevap vermediler ve iade talebime karşılık vermediler. İşlerini pek düzgün yapmıyorlar ancak bu paraya sorunu çözmek için yine de çabalıyorlar.
MAK Key olduğunu nereden anlarız?
Birinci sayfada konuyla alakalı link paylaştım.

Hocam KEY tarafıma geldi ama bunu kullanmadan MAK olduğunu anlayamaz mıyım? Anlayamazsam kullandıktan sonra iade alırlar mı?

Hocam KEY tarafıma geldi ama bunu kullanmadan MAK olduğunu anlayamaz mıyım? Anlayamazsam kullandıktan sonra iade alırlar mı?
Sadece kurulumdan sonra bakılıyor diye biliyorum. İade konusunda yaşadığım sıkıntıları bir üstte anlattım. Kullandığımda MAK olduğunu gördüğümde yeni anahtar yolladılar ancak iade konusunda sanırım sıkıntıları var, ben karşılaştım ancak kesin bir şey söylemem. Bir üst yorumda yaşadığım sorunu anlattım, sadece kendi deneyimlerime göre tahmin edebilirim.
Birde saat 17:30-18:00 civarından sonra ulaşmaya çalıştığınızda cevap vermiyorlar, çalışma saatleri bu saatlerde bitiyormuş. İşiniz yarına kalabilir.

Hocam bana da başta MAK geldi yeniden istedim bu sefer Retail yolladılar, bundan sonra sorun olur mu?

Hocam bana da başta MAK geldi yeniden istedim bu sefer Retail yolladılar, bundan sonra sorun olur mu?
Ben öyle kullanmaya devam ettim, sizin en azından ilk seferde çalışmış bence dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…