Çözüldü 30 TL'ye alınan Windows keyi iki bilgisayarda çalışınca problem olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dersleeer2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Arkadaşım internetten Windows 11 Pro için 30 TL'ye key aldı aktifleştirdi ve oldu. Merak ettik aynı keyi benim bilgisayarda da denedik yine Windows 11 Pro benim bilgisayarım da. Key benim bilgisayarımda da aktifleşti. Yani hem arkadaşımın hem de benim bilgisayarımda aynı key aktifleşmiş oldu. Bir sıkıntı olur mu? Veya nasıl oldu bu? Benim bildiğim bir key sadece bir bilgisayarda çalışması lazım.

Çözüm
Yıllardır öyle kullanıyorum onlarca sistem kurdum hiçbirinde orijinal almadım. Sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin
Sana MAK key satmışlar. Genelde bunu çok yapıyorlar. Ucuza 1000-2000 vb. PC için birkaç yıl süreli lisans satın alıp retail diye satıyorlar. Satıcıyla iletişime geçin, retail key yollamazsa dolandırıldınız.

Keyden keye değişir bu durum. Birden çok cihaz için olan keyse sıkıntı olmaz ama tek cihazlık ise bir süre sonra key elinde patlar.

Patlasa bir şey olmaz ama sadece güvenlik açısından bir şey olur mu bunu merak ediyorum.

Sana MAK key satmışlar. Genelde bunu çok yapıyorlar. Ucuza 1000-2000 vb. PC için birkaç yıl süreli lisans satın alıp Retail diye satıyorlar. Satıcıyla iletişime geçin, Retail key yollamazsa dolandırıldınız.

Bilgisayarlarımıza bir zararı olur mu?

Keyden keye değişir bu durum. Birden çok cihaz için olan keyse sıkıntı olmaz ama tek cihazlık ise bir süre sonra key elinde patlar.
MAK keyde eğer 1000 PC için limitle alındıysa 1001. kişi kullandığında geçersiz sayılır. Aynı keyi başkasına defalarca satarlarsa bu durum yaşanabilir.

Patlasa bir şey olmaz ama sadece güvenlik açısından bir şey olur mu bunu merak ediyorum.

Bilgisayarlarımıza bir zararı olur mu?
Key sadece lisans etkinleştirme için yani olacağını sanmıyorum sadece bir gün Windows'u etkinleştir yazısı karşına çıkabilir.

Yıllardır öyle kullanıyorum onlarca sistem kurdum hiçbirinde orijinal almadım. Sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı