Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 634 Çözümler 1 Yer Andromeda 20 Ağustos 2019 #1 Hepsiburada'da 30 TL'ye bir kolye gördüm güzel bir şeye de benziyor bu fiyata olması normal mi? Bu işlerden pek anlamam. Bijuteri Kolye Fiyatları ve Çeşitleri | %45 indirim Bütün Bijuteri Kolye çeşitlerinde %45'e varan indirimler Hepsiburada.com'da. En güzel Bijuteri Kolye modelleri ile sevgilinize sürpriz yapın. www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2019
Hepsiburada'da 30 TL'ye bir kolye gördüm güzel bir şeye de benziyor bu fiyata olması normal mi? Bu işlerden pek anlamam. Bijuteri Kolye Fiyatları ve Çeşitleri | %45 indirim Bütün Bijuteri Kolye çeşitlerinde %45'e varan indirimler Hepsiburada.com'da. En güzel Bijuteri Kolye modelleri ile sevgilinize sürpriz yapın. www.hepsiburada.com
yalcingney Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 486 Çözümler 4 Yer Antalya 20 Ağustos 2019 #2 Taklit bir taş, gerçek olma ihtimali bu fiyata yok.
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #3 Daha önceden bir hediyelik eşya firmasında çalışıyordum ve bu ürünün farklı varyasyonlarından bizde de vardı. Bu taşlar aslında taş bile değil plastik
Daha önceden bir hediyelik eşya firmasında çalışıyordum ve bu ürünün farklı varyasyonlarından bizde de vardı. Bu taşlar aslında taş bile değil plastik
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 20 Ağustos 2019 #4 Plastik imitasyon sadece O fiyatın yakınında bile gerçek olma ihtimali yok