30 TL'ye Mouse Önerisi

TTBilgisayar

Hectopat
Yer
İstanbul,Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
Arkadaşlar konu yanlış yere açıldıysa, özür dilerim. Kablosuz mouse alacağım, fakat hangisini almalıyım bilmiyorum, pil ömrü uzun gitsin 1 adet Duracell pil takarım büyük beni götürdüğü yere kadar götürsün.
Arkadaşlar bütçem 25-30 TL arası siz hangisini önerirsiniz?

Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 Nano - Vatan Bilgisayar
Peki Microsoft ?

MK 185 geçen gün aldım gayet memnunum.
Arkadaşım gerçekten iyiymiş. 1 yıl pil ömrü

G10-730H KABLOSUZ 2000dpi MOUSE - Vatan Bilgisayar Gerçekten güzel ama benim için diğer yandan pil ömrü çok önemli hele bir de babam.

Logitech M185 Nano Wireless Optical Nb Mouse (Swift Grey) - Vatan Bilgisayar

İkisinden birini alacağım sence hangisi ?

ttp://Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 Nano - Vatan Bilgisayar

İkisinden birini alacağım sizce hangisi ?

Geçen hafta aldığım için henüz bitmedi. Bitmez de zaten pil sıkıntı olmuyor bu cihazlarda.
Kardeşim sıkıntı olmaz olur mu ? Benim için çok dayansın istiyorum 1 tane vardı 1 hafta da bir değiştiriyordum. Küçük 2 tane takıyordum kalem pil. Ben istiyorum ki şöyle 8-10 ay pil ömrü dayansa büyük saat pil taksam 1 adet Duracell Beni götürdüğü yere kadar götürse. Biliyorum Logitech iyi bir cihaz ve bir de microsoft kafamı karıştırıyor sence

Bu mu ?
Yoksa Bu mu ?

Şöyle söyliyim ozaman ben Logitech cihazı kullanıyorum ve memnunum öneririm. Microsoft kullanmadığım için bişey diyemicem ama iki cihazda seni pişman etmeyecek emin ol kafana yatanı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…