30 TYT 23 AYT netiyle ne kadar sıralama gelir?

roxy34

Centipat
30 TYT 23 AYT netle bu sene ne olur? 500-550k gelir mi? Geçmiş yıllara göre gelen sıralamaları koydum. 2024 de ne olur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-09-19-34-39-289_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-09-19-34-39-289_com.android.chrome.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 285
Sıralama hakkında net tahmin yapmak zor. +5, -5 aşağı yukarı aynı sonuç gelir de TYT'yi bayağı düşük yapmışsınız. Keşke biraz TYT'ye odaklansaydınız.

Sıralama hakkında net tahmin yapmak zor. +5, -5 aşağı yukarı aynı sonuç gelir de TYT'yi bayağı düşük yapmışsınız. Keşke biraz TYT'ye odaklansaydınız.
Hocam bence sıralamalar konusunda fark çok daha fazla olacaktır. Bence 2021'e yakın bir sınavdı. Geçen seneye göre daha düşük netlerle daha iyi sıralamalar gelir diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam yoksa ölüm fermanım imzalandı demek...

Hocam bence sıralamalar konusunda fark çok daha fazla olacaktır. Bence 2021'e yakın bir sınavdı. Geçen seneye göre daha düşük netlerle daha iyi sıralamalar gelir diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam yoksa ölüm fermanım imzalandı demek...

İnşallah 22-23 AYT de 30 net olmuştu TYT de 45-50 gelmişti. Bu sınavdada durum kötü.

@484334, sınav sorularına daha bakma fırsatım olmadı da zor sınav olduğu söyleniyor. Eğer sınav zorsa standart sapma da devreye girecektir. Sıralamalara illaki etkisi olur yani daha düşük netlerle iyi sıralamalar gelebilir.

@roxy34, sıralama tahmini hakkında net tahmin yapmak zor dediğim gibi ama bir sorunun bile adamakıllı etkisi olur. Şimdiden net bir şey söylemek zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı