30 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnci sözlükteki meşhur kayra...

Senin orada ki davranışların gerçek hayattaki davranışların ile doğru orantılı olduğu için olabilir mi sence?

Üzdünüz hocam Ama Technopat Sosyal gibi bir yer var iken, üzülmeye gerek yok Konu dışı çok süper bir yer

Ne kadar güzel açıkçası. Benim mesleğimde kız oranı %8 ve genelde fazla güzel değiller.

Bu arada yukarıda bahsi geçen sözlüğe 3 yıldır kaydım var. 3 yıl dolmadı daha. Kaydım var dediysem silinip geri geldim. Orada kendimi çok rezil ettim. Her şeyimi paylaştım. Yani her şey değil ama sosyal durumumu biliyorlar. Ben asosyalim açıkçası. Bu yüzden benim gibi insanların bol olduğu ortamlarda daha aktifim. Bilgisayar kullanmayı, yazılımı, elektronik çizim programlarını çok seviyorum. Kurslar aldım, devam ediyorum. Üniversitede fazla bir şey öğretmiyorlar bana kalırsa. Yüksek lisansta belki. Neyse, ben kendimi bir nevi rezil ettim ve bunu bilenler yaklaşmak istemeyebilir. Kötü şeyler değil, dalga geçilecek ve bence küçümsenecek şeyler. Eğlence kaynağı oldum. Bu yüzden oraya girmeyi de bıraktım. Sözlük de aktifliğini kaybetti zaten. Dilerim kapanır. Kapanırsa olay çözülür. Terbiyeli, ahlaklı bir kız benim bu durumumu kabul etmeyebilir. Ki aynı zamanda bipolar hastasıyım. 9 yıl dolacak. Ben aklı başında bir kız istiyorum. Öyle ortam kızı değil. Hatta ilişki yaşamış olmama rağmen bakire olması tercih sebebimdir.

Abi tatlı bir tipin var. Vallahi 19 yaşındayım benim de olmadı gerçi ben teklif etmedim hiç, çekingenim biraz. Olur inşallah nasip bu işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…