30 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reis bir spor yap 80 ve altına düş kilo olarak. Sonra ufaktan kas yap nasıl çekici olursun . Bol bol Squat yap kilo verince.
80 altına düşmek istemiyorum. Kilom fazla olsa da. 85 olsun yeter. Ağırlık kaldırmayı seven biriyim. Zaten kendi ağırlığımdan çok daha fazlasıyla şimdi de squat yaparım. Maksat kilo verirken gücümün düşmemesi. Yoksa arkasından tutup hafif-orta ağırlıkta arabaları kaldırabiliyorum.

Bende senin gibiyim 107 kiloyum saçlarım kız gibi uzun ve beni genelde kız sanıyorlar.
Ben sevligi konusunda pek takılmadım kendi halimde takılırım kimseyede zararım yok bu arada sevgilim yok diye kafana takma abi cevap verenler gibi kimse dört dörtlük değil senin için güzel olsun yeter.

Abi bence kendine bir duzen kur sabit is ev spor aktivite yasa hayatini elbette bulursun birini dogru insani bulmamis olabilirsin ayriyeten tipin de hic bir sorun yok gayet yerinde ve poncik bir insana benziyorsun

Yanlış. Kimse dışını sevmediği şeyin içini merak etmez en basitinden hamam böceği örneğini verebilirim. Öz bakım ve özgüven gibi konular önemlidir. Güzellik algısını yıkalım tarzı düşünce akımları insanların kalbini kırmamak adına yapılan büyük yanlışlardan birisidir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…