300.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
300.000 TL

CRBerserk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana olabilecek en iyi sistem lazım. Genel olarak oyun oynayacağım. Parçalar siyah renk olsun ve kasa her tarafı temperli camlı bir kasa olsun. Anakart Thunderbolt 4 veya USB 4 desteklerse çok iyi olur. Bir de monitör önerirseniz çok iyi olur. (en pahalı parçaları seçip formu bomboş mesajlarla doldurmayın bana en iyi sistem lazım en pahalısı değil.)

Ben de 300-350k arası bir sistem dizmeyi düşünüyordum ama konuya hiç cevap gelmemiş .

Bilen arkadaşlar illa yardımcı olur ama 300k param olsa düşünmem açıkçası vatana gider en iyi parçaları sorar ona göre sistem toplamalarını söylerim.

Parçaları internetten sipariş edersem daha ucuza geleceğini düşünüyorum. Çünkü ben ekipman falan da alacağım o yüzden en iyisini olabilecek en ucuz şekilde almayı istiyorum. Eğer olmazsa gidip Vatan'dan alırım.

Vatandan toplama sistem satın almak gibi bir hata yapmayın sakın, fena kazık yersiniz. Hani hiç bilginiz yoksa en azından hazır sistemlere bakın, kampanyalı sistemler oluyor onlardan bulabilirsiniz.
Eğer bileşenleri tek tek dışarıdan temin edip, kendiniz montajını yapabilirim derseniz yardımcı olabilirim sizin için öneri verme açısından.

Bilen arkadaşlar illa yardımcı olur ama 300k param olsa düşünmem açıkçası vatana gider en iyi parçaları sorar ona göre sistem toplamalarını söylerim.

Daha uyguna almak varken vatan tercih edilmemeli.

Sorun yok en azından ben yaparım.

Bana da lazım olan o sizin önerileriniz.

Bana da lazım olan o sizin önerileriniz.

Bütçe biraz kalıyor, onlada ekipman ve ekstra 2 TB daha SSD tercih ederdim şahsen 300'de dibine kadar kullanılacaksa tabii.

Bu ekran kartı markasını ilk defa duyuyorum. Bir sorun yaratmaz değil mi? Ve 1000 watt psu yeter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…