300.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
300.000 TL
Kanka sende Max 50k sistemden 300k PC'ye geçmişsin hayırlı olsun şimdiden.

Bu konuda bir sistem atılmış güzel gözüküyor.
O zaman düşük isteme sebebim, konumumun çok fazla değişiyor olmasıydı. Eve düzenli uğrayamadığım için düşük bütçeli bir şey toplamak istemiştim. Şu an taşınacağım evde 3-4 yıl kalacağım için sağlam bir sistem kurmak istedim. Benim için çok da büyük bir atlayış olmadı zaten ama yine de sağ ol. İyi günler dilerim.

Hocam fiyatlar düşer mi çok uçurum bir soru gerçekten ya hele Türkiye gibi bir ülkede malum olaylar ve sürekli yeni bir şey patlak verdiği için benim tavsiyem hevesiniz varsa şimdiden dizmeniz daha mantıklı olur.

Yerinde olsam akvaryumlu sistem diziyorlar öyle sistem dizerdim kasa için su dolu alttan sağlam bir ışıklandırma parçalar zaten RGB mükemmel olur.

Hocam, nazik üslubunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Zaten mesajlarınızda herhangi bir olumsuz anlam aramıyorum, dolayısıyla rahat bir şekilde konuşabilirsiniz. Bu sistem büyük ihtimalle 1-2 ay içerisinde alınacağı için araştırmalarıma devam edeceğim. Bugün sizi biraz fazla yorduk, bunun farkındayım. Yardımlarınız ve ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim. Size iyi günler dilerim.

Yerinde olsam akvaryumlu sistem diziyorlar öyle sistem dizerdim kasa için su dolu alttan sağlam bir ışıklandırma parçalar zaten RGB mükemmel olur.
Örnek bir şey atma şansınız var mı? Ben custom soğutma vesaire de yaptırmak istiyordum ama bu işi yapacak birini bulmak gerçekten zor. Açıkçası, kasa bütçesinden ziyade odamı tasarlayacak birine daha çok ihtiyacım var.

Konu sürekli mesaj alıyor ama öneri yok. @Dante Zoldyck konunuza yaptığım öneriyi buraya da atıyorum. Arkadaşlar da baksın.

CPU: 9950x3d (sadece oyun ise 9800x3d de olur. 9950x3d hem oyun hem render, edit performansı olarak tercih edilebilir.)
GPU: 5090
Anakart: MSI MPG X870E CARBON Wİ-Fİ
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: MSI Spatium M580
Sıvı Soğutma: NZXT KRAKEN ELİTE 360 AIO
PSU: FSP HYDRO PTM PRO 1200W PLATİNİUM
Kasa: Lian Li O11 Dynamic XL

Monitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...1-ms-4k-curved-oyuncu-u-fiyati,384712299.html

@Dante Zoldyck @CRBerserk
Paylaştığım sisteme ek olarak farklı bir anakart daha eklemek istedim fakat düzenleme seçeneği gittiği için buradan yazayım.
Anakart için bütçeyi biraz daha artırabilirseniz bu modele de bakabilirsiniz. B850 ye göre daha performanslıdır X870e.
@Dante Zoldyck
Estağfurullah hocam, şimdiden hayırlı olsun.

Muhtemelen bu sistemi dizeceğim ben size de tekrardan teşekkür ediyorum!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
önceden önüme çıkmıştı video bu değil tabii videosunu bulamadım videodaki kasa küçük benim gördüğüm büyük kasa videoyu örnek olarak atıyorum.

B
Bu anakart mı daha iyi yoksa @MelihÖzer hocamın önerdiği mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…