Arkadaşlar bana olabilecek en iyi sistem lazım. Genel olarak oyun oynayacağım. Parçalar siyah renk olsun ve kasa her tarafı temperli camlı bir kasa olsun. Anakart Thunderbolt 4 veya USB 4 desteklerse çok iyi olur. Bir de monitör önerirseniz çok iyi olur. (en pahalı parçaları seçip formu bomboş mesajlarla doldurmayın bana en iyi sistem lazım en pahalısı değil.)
Hocam 5090 olarak hangi model en iyisi hangi modeli öneriyorsun kolay olduğu için itopyadan bakıp attım ama başka bir model öneriniz varsa açığım hangisi en iyi model? 5090 olarak çok bir fark yoksa aralarında bir tık daha ucuz olanı tercih edebilirim belki o yüzden soruyorum ama fark varsa direkt en iyisini almak isterim. @MelihÖzer
Hocam 5090 olarak hangi model en iyisi hangi modeli öneriyorsun kolay olduğu için itopyadan bakıp attım ama başka bir model öneriniz varsa açığım hangisi en iyi model? 5090 olarak çok bir fark yoksa aralarında bir tık daha ucuz olanı tercih edebilirim belki o yüzden soruyorum ama fark varsa direkt en iyisini almak isterim. @MelihÖzer