300.000TL'ye render ve oyun için sistem önerisi

Bütçe
300.000TL
Teşekkürler emeğinize sağlık. Bu sistemi bu parçalar ile toplayabileceğim bir platform var mı ? Yoksa tek tek farklı yerlerden toplamak mı gerekir ?

İşin açığı benim için iki kart arasında nasıl bir fark oluşacağına dair fikrim yok. Bu kartın avantajları ne olacaktır benim için bilgilendirebilir misiniz ?

Hangi yazılımları kullanıyorsun hocam çoğunlukla.

Kullandığın yazılımları bilmiyorum ama sistem gereksinimlerine bakmak gerek mevcut sisteminle 16 GB RAM ile zorlanman normal ama 96 GB da fazla olabilir 64 GB yetecekse boşuna yatırım yapmış olma. Önce ona bakmak lazım bence, RAM'de yapacağın faydayı başka sistem bileşenine yatırabilirsin.

Bir de Nvidia super serisi gelecek acele etme istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sayfaları hazırlandı bile yakında stoklar gelir.

Son düzenleme:

Proje ve yapılacak işe göre 3Ds Max, Corona Renderer, D5 Render, SketchUp, Photoshop, Premiere Pro yazılımlarını kullanıyorum.

Sizce super serisini beklemeye değer mi ? Yoksa mevcut 5090lar hali hazırda işimi görecek midir ?

Ram konusunda şu an çok sıkıntı yaşadığım için o tarafa biraz fazla yazmış olabilirim evet.

İşini görür tabii ki 5090 görmez mi hiç hatta 5080 bile yeterli olabilir. Bir de işlemci ile ilgili şöyle bir değerlendirme videosuna denk geldim. İstersen bir göz at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci ve grafik ister de bence seni 64GB çok rahat besler.

Gerçi 5090'ın Super'i çıkmayacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…