300-1500 TL F/P klayve önerisi

Harnapazade

Decapat
Daha fazla  
Bütçe: 300-400'lerden 1500'lere kadar olabilir.
Renk: Siyah.
Switch: Red, brown veya aynı klasman. Mekanik hissiyatlı veya yarı mekanik de olur fark etmez.
RGB: İstiyorum.
TKL: Olsa iyi olur ama olmasa da olur fark etmez.
Mouse: Redragon kullanıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

HP GK100F mavi switch kullanıyorum çok memnunum tam fiyat performans ürünü. Şu an internette ortalama 800 TL'ye bulabilirsin ve fiyatını kesinlikle hak ediyor.

Hocam, Rampage Rebel Siyah Low Profile al geç fiyatı 1.130 idi 1 ay oldu alalı blue switch modelini aldım red switch de mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim artı olarak TKL, Mekanik hissiyatlı bir bak derim pişman olmazsın.

Önerilenlerin hepsi çok kötü. Bunu alabilirsiniz.https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-brown-switch-beyaz

Önerilenlerin hepsi çok kötü. Bunu alabilirsiniz.https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-brown-switch-beyaz

Redragon K618 kullanıyorum. Gaming gecesinde 1600 TL ye düşmüştü. Low profile olduğu için baya bir hassas. Ama sesi tatmin edici. Türkçe Q desteği de var. Red switch

Hocam, Rampage Rebel Siyah Low Profile al geç fiyatı 1.130 idi 1 ay oldu alalı blue switch modelini aldım red switch de mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim artı olarak TKL, Mekanik hissiyatlı bir bak derim pişman olmazsın.
Güzel duruyor hocam bu beğendim ama Türkçe olmaması sorun oluşturmaz değil mi

Güzel duruyor hocam bu beğendim ama Türkçe olmaması sorun oluşturmaz değil mi
Oluşturmaz merak etmeyin. İsterseniz red switchi de mevcut aynı klavyenin.

Fena durmuyor ama boyutları biraz büyük daha küçük bir şey var mı bilek desteğine ihtiyacım yok.

Red switchi var mı mavi istemiyorum
Aralarında çok büyük kalite ve özellik farkı var HP ile. Önerdiğim ürün piyasanın en iyisi fiyatı bandında.

Oluşturmaz merak etmeyin. İsterseniz red switchi de mevcut aynı klavyenin.

Aralarında çok büyük kalite ve özellik farkı var HP ile. Önerdiğim ürün piyasanın en iyisi fiyatı bandında.
Teşekkürler hocam peki EK75 mi bunu mu önerirsin siyah rengi de var galiba onun bir de red mi brown mu önerirsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…