300-350 bin TL araba önerisi

heratonN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 95 model bir kartal Tofaş'ım var. Bunu satıp model yükseltmek istiyorum. Arabayı ailecek kullanıyoruz, önerebileceğiniz SW, sedan, SUV güzel beni sanayilerde süründürmeyecek. İhtiyacımı karşılayacak bir araba arıyorum var mıdır bir öneriniz?

Arkadaşlar merhaba, 95 model bir kartal Tofaş'ım var. Bunu satıp model yükseltmek istiyorum. Arabayı ailecek kullanıyoruz, önerebileceğiniz SW, sedan, SUV güzel beni sanayilerde süründürmeyecek. İhtiyacımı karşılayacak bir araba arıyorum var mıdır bir öneriniz?

Geçen bir akrabam 307SW aldı 357.000TL'ye. Birkaç ufak sorunu var, şoför kapısı cam dugemelerinde karışıklık, cam tavan perdesinin rayından çıkması gibi. Bu tarz bir araç bakın isterseniz, bahsettiğim sorunları ucuza hallettiklerini söyledi

Hyundai Accent era manuel sıkıntı değilse temiz bir tane bulursun o fiyata otomatikte biraz daha fiyat artar.

Temiz ve taksi çıkması olmayanı bulabilirseniz Linea,vergi sıkıntısı yoksa Doblo,Skoda Felicia.

opel vectra derim lakin sorunu filan varmı bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı