300-350 bin TL araba önerisi

hasan_salih

Centipat
Daha fazla  
Öğrenci için, fazla masraf çıkarmayacak, ve yokuş çıkabilecek (her yer yokuş çünkü) 300-350K'ya kadar bir araba arıyorum. En azından 2-3 yıl satmayı düşünmüyorum. Önerilerinize açığım.

Öğrenci için, fazla masraf çıkarmayacak, ve yokuş çıkabilecek (her yer yokuş çünkü) 300-350K'ya kadar bir araba arıyorum. En azından 2-3 yıl satmayı düşünmüyorum. Önerilerinize açığım.

bunu sevdim mesela. Kullanan var mı? Sorunu sıkıntısı olan bir araba mı?

Son düzenleme:

Motor neden düşünmediniz 300-350k arası arabalar genelde 10+ yaşında oluyor çünkü o yüzden sordum.

Clio 2 1.6 16v hatchback 3 kapı olanlar
Megan 1 1.6 16v temizi denk gelirse 2.0 16v da olabilir coupe olanlardan bahsediyorum
5 kapılı isterseniz bu arabaların 5 kapılı olanlarıda olabilir. Bu araçların genel olarak her yerde ustasını parçasını bulursunuz. Bütçesine göre fiyat performans araçları

Clio 2 1.6 16v hatchback 3 kapı olanlar
Megan 1 1.6 16v temizi denk gelirse 2.0 16v da olabilir coupe olanlardan bahsediyorum
5 kapılı isterseniz bu arabaların 5 kapılı olanlarıda olabilir. Bu araçların genel olarak her yerde ustasını parçasını bulursunuz. Bütçesine göre fiyat performans araçları
teşekkür ederim

Temiz değisensiz 150 kmde ilan No 1216873828
Pazarlık yaparız

Babamda var bende kullanma şansı buldum araç çok güzel hızlı, konforlu ve yol tutuşu çok güzel öneririm güzel bir tane bulabilirsen 2006 kasa temiz düşük kmli bulursan çok memnun kalırsın 2 yıl oldu daha hiç sanayinin yüzünü dahi görmedi maşallahı var.(biz 1 yıl önce 170bin kmde 2006 modelini 210bin TL'ye almıştık.)

Ford Mondeo ghia 2.0 145 HP.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı