Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Selamlar fiyatlar çok yükselmiş, Logitech F310'a 244 TL vermeye değer mi? Bütçemi 350 TL ye kadar çıkartabilirim. Sadece Fifa,Pes değil de yeri geldiğinde farklı oyunlarda üzmeyecek gamepad öneriniz varsa yazarsanız iyi olur LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Selamlar fiyatlar çok yükselmiş, Logitech F310'a 244 TL vermeye değer mi? Bütçemi 350 TL ye kadar çıkartabilirim. Sadece Fifa,Pes değil de yeri geldiğinde farklı oyunlarda üzmeyecek gamepad öneriniz varsa yazarsanız iyi olur LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Şubat 2021 #3 F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum.
F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Akif dedi: F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Monster markası pek güven vermiyor. Kablosuz olarak Xinput desteklemiyormuş zaten. F310 alınabilir gözüküyor fiyatı ne kadar fahiş olsa da. Akif dedi: F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki F710 Alınır mı sizce?
Akif dedi: F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Monster markası pek güven vermiyor. Kablosuz olarak Xinput desteklemiyormuş zaten. F310 alınabilir gözüküyor fiyatı ne kadar fahiş olsa da. Akif dedi: F310 güzel ancak eski bir model. Monster Pusat'ın eski sürümü varsa o olabilir. Ancak yeni sürümünü beğenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki F710 Alınır mı sizce?