Hocam rampage fazla önermiyorlar
Kambilisim sitesi güvenilir bir yer mi pek emin değilim![]()
GAMENOTE | GameNote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye | KEYHAVKB487L0001
KEYHAVKB487L0001 Stok Koduna Sahip GameNote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye Sadece 9,97 USD !www.kambilisim.com
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam amazondan satin almak istemiyorum vergi falan oluyor
Güvenilir bir yer. Forumda da alanlar olmuştu. Önerdiğim iki klavye arasında KB487L'in aydınlatması daha kötü. Tuşlardan ışık geçmiyor. Ama GXT830'a karşı artı olarak multimedya tuşları var. Hangisi sizin için daha önemliyse ona göre seçim yapabilirsiniz.Kambilisim sitesi güvenilir bir yer mi pek emin değilim
gxt 833 var o nasılGüvenilir bir yer. Forumda da alanlar olmuştu. Önerdiğim iki klavye arasında KB487L'in aydınlatması daha kötü. Tuşlardan ışık geçmiyor. Ama GXT830'a karşı artı olarak multimedya tuşları var. Hangisi sizin için daha önemliyse ona göre seçim yapabilirsiniz.
birde pek önemli değil tuşlar sıkıntı olmazgxt 833 var o nasıl
O klavye hakkında pek bilgim yok. Aydınlatmasının ve materyal kalitesinin kötü olduğunu biliyorum. Tercih etmeseniz daha iyi.gxt 833 var o nasıl
birde pek önemli değil tuşlar sıkıntı olmaz
O klavye hakkında pek bilgim yok. Aydınlatmasının ve materyal kalitesinin kötü olduğunu biliyorum. Tercih etmeseniz daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.