300-400 TL Arası Klavye Önerisi

tarkanbeyaz

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Klavyemde gerçekleşen problem sonrası klavye almam gerekti ve ben de arayışa geçtim. Bu arayış sonrası başta bir iki mekanik model f/p olarak hoşuma gitse de sonra fark ettim ki bu markalar fason ve sorun çıkma olasılığı ya da ömürlerinin kısalığı bakımından alınmayacak ürünlerdi. Ben de daha sonra güvenilirliği ve sağlamlığı bilinen firmaların Membrane klavyelerine yöneldim. Aralarında kaldığım modeller ise:

Ses çok önemli değilse de sessiz olsa fena olmaz.
Türkçe Q klavye olması ve tuşları bu düzenekte hazır üretilmiş olması; sonradan üzerine ekleme yapılmamış tuş takımı olması önemli.
Tuş takımı sağlam olsun kısa sürede aşınma, yıpranma, çıkma vb. sorunlar olmasın.
RGB önemli değil, sadece gece karanlıkta kullanırken tuşları görmemi sağlayacak tek renk özelliği olsa bile kullanışlı olsun yeter.
Şu an kullandığım klavye kablo temassızlığı yaşatıyor. Kablosu sağlam ve kullanışlı olsun.

Aradığım özelliklere göre yukardaki hangi klavyeyi seçmeliyim ve bu klavyelerden farklı önerebileceğiniz klavyeler varsa da sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
GXT 890 Cada'yı tavsiye ederim diğer attığınız ürünler mekanik olmamasına rağmen fazla pahalı. Cada hem tasarımsal olarak hem fiyat olarak hem de red switch kullandığı için bir adım önde benim gözümde.

GXT 890 Cada'yı mekanik olarak outemu swicth'den kaynaklı almayı düşündüğümden tek koydum. Yapılan yorumlar ise kısa sürede tuşların üzerinin soyulduğu ve yazıların silindiği. 3 aylık kullanan bir kullanıcının attığı resmi görünce gerçekten hayal kırıklığı oldu ama bunun haricindeki malzeme kalitesi ve ışıklandırmanın gayet güzel olduğundan bahsediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…