300-400 TL capture card tavsiyesi

Emirhan34181

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Arkadaşlar merhaba, Kick'de laptopum üzerinden yayın yapmaya başladım fakat Xbox Series S'imi de oyun oynarken yayına vermek istiyorum. Mesela Xbox üzerinden GTA 5 Online oynayacağım bunu yayına vermek istiyorum. Çift monitörüm var ana ekranımda Xbox'dan gelen görüntüyü görmek yan ekranımda OBS ekranımı çalıştırarak yayın akışını takip etmek istiyorum. Bunun için capture Card lazımmış fakat hangi capture Card işimi görür bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim 300 400 lira bandında ki Card'lardan olursa sevinirim. Mümkünse 60 FPS verebileyim GTA Online yayınlamayı düşünüyorum 30 FPS olursa sırıtabilir. Şimdiden teşekkürler.

Ana ekranım laptop ekranı. Gelen USB'yi laptopa takınca zaten OBS'ye görüntü gelmeyecek mi?

Gelecek. Ama konsola da laptop ekranından bakman gerekir, gecikmeli olur. Çift monitörüm var dedin, monitörde sanki capture Card yokmuş gibi konsolu kullanacaksın bu aletle.

Ha diyorsan ben laptop ekranından geecikmeli de olsa kullanırım, sadece capture Card işine yarar.

Gelecek. Ama konsola da laptop ekranından bakman gerekir, gecikmeli olur. Çift monitörüm var dedin, monitörde sanki capture Card yokmuş gibi konsolu kullanacaksın bu aletle.

Ha diyorsan ben laptop ekranından geecikmeli de olsa kullanırım, sadece capture Card işine yarar.
Anladım Sağol

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma. Ürünleri şimdi sipariş ettim, nasıl kurulum yapabilirim biraz fikir verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Anladım sağ ol

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma. Ürünleri şimdi sipariş ettim, nasıl kurulum yapabilirim biraz fikir verebilir misiniz?

Capture Card'ın HDMI portuna kabloyu takın, kablonun öbür ucunu da HDMI çoklayıcının bir postuna takın. Capture Card'ın USB kısmı laptopa girecek. Oradan OBS kullanacaksınız.

Coklayicinin öbür kısmına da bir HDMI kablosu takip ucunu monitöre bağlayın.

Çoklayicinin ana kablosunu da konsolu bağlayın.

Capture Card'ın HDMI portuna kabloyu takın, kablonun öbür ucunu da HDMI çoklayıcının bir postuna takın. Capture Card'ın USB kısmı laptopa girecek. Oradan OBS kullanacaksınız.

Coklayicinin öbür kısmına da bir HDMI kablosu takip ucunu monitöre bağlayın.

Çoklayicinin ana kablosunu da konsolu bağlayın.
Peki Laptop ekranında oyunu oynayıp yan monitörümde Obs çalıştırabilecek miyim ?

Peki Laptop ekranında oyunu oynayıp yan monitörümde Obs çalıştırabilecek miyim ?
Çünkü ana ekranım olan laptop ekranım 144hz 1080p oyunları bunda oynamak istiyorum yan ekranımın 60hz 760p burda da pc üzerinden çalıştırdığım obs i görmek istiyorum

Çünkü ana ekranım olan laptop ekranım 144hz 1080p oyunları bunda oynamak istiyorum yan ekranımın 60hz 760p burda da pc üzerinden çalıştırdığım obs i görmek istiyorum
Laptop ekranına görüntü geç gelir. Hem capture card 144Hz aktarmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı