Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Sizce Valorant ağırlıklı FPS oyunları için en mantıklı switch hangisidir? Ses çıkarmayıp hissiyat verdiği için brown düşünüyordum fakat 300-400 lira arası bütçem olduğu için Türkiye'de sadece James Donkey 610s bulabildim. James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com O klavyeden de pek emin olamadım. Bu yüzden Gamepower Calypso düşünüyorum. GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce en mantıklı switch ve bu switchte bütçeme uygun klavye nedir? Son düzenleme: 17 Nisan 2021
Sizce Valorant ağırlıklı FPS oyunları için en mantıklı switch hangisidir? Ses çıkarmayıp hissiyat verdiği için brown düşünüyordum fakat 300-400 lira arası bütçem olduğu için Türkiye'de sadece James Donkey 610s bulabildim. James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com O klavyeden de pek emin olamadım. Bu yüzden Gamepower Calypso düşünüyorum. GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce en mantıklı switch ve bu switchte bütçeme uygun klavye nedir?