Hocam hep bu kolu görüyorum hissiyati falan iyimi![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uğraşirimda hocam teşhir diyo ya orjinal olup olmadiğida belli değilDualshock'u ayarlarım derseniz;
Uğraşamam derseniz;
![]()
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Hocam bütçeniz dahilinde alınabilecek en iyilerden. Çok iyi diyemem bunu kimsede söyleyemez zaten. Fakat bütçeniz dahilinde daha iyisini bulamassınız o şekilde değerlendirin.Hocam hep bu kolu görüyorum hissiyati falan iyimi
Anladim hocam teşekkürlerHocam bütçeniz dahilinde alınabilecek en iyilerden. Çok iyi diyemem bunu kimsede söyleyemez zaten. Fakat bütçeniz dahilinde daha iyisini bulamassınız o şekilde değerlendirin.
Hepsiburada'da satılıyor ve satıcı puanı 9.4. Teşhirse nasıl orijinal olmasın ?Uğraşirimda hocam teşhir diyo ya orjinal olup olmadiğida belli değil
Orjinal değil, orjinali bu fiyata satılmaz. Zaten bilinçli yorumları okursanız anlarsınız hepsine gelen ürünün çakma olduğunu. Teşhirse nasıl orjinal olmasın diyorsun birde, akıl var mantık var, 5 tane teşhir olsun 10 tane teşhir olsun binlerce teşhir ürün mü var ellerinde herkese teşhir ürün yolluyor ? Lütfen düşünerek yorum yapın.Hepsiburada'da satılıyor ve satıcı puanı 9.4. Teşhirse nasıl orijinal olmasın ?
Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış.Orjinal değil, orjinali bu fiyata satılmaz. Zaten bilinçli yorumları okursanız anlarsınız hepsine gelen ürünün çakma olduğunu. Teşhirse nasıl orjinal olmasın diyorsun birde, akıl var mantık var, 5 tane teşhir olsun 10 tane teşhir olsun binlerce teşhir ürün mü var ellerinde herkese teşhir ürün yolluyor ? Lütfen düşünerek yorum yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.