Mekanik veya membran olması çok da önemli değil. Beni bayağı bir götürecek, güvenilir, güzel bir şey istiyorum. GamePower Ogre bakıyordum. O nasıl? Işıklandırması da iyi, bilek desteği de var. Bilek desteği önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende yeni aldım ogreyi bilek desteği gayet iyi ileride yıpranma olur mu bilmiyorum. Kırmızı Switch aldım sesi iyi fakat yay sesi geliyor. Beni rahatsız etmedi. 329 TL'ye İncehesap'tan RGB olanını alabiliyorsun fiyatına göre iyi bir ürün. Fiyatına göre kaliteli.
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Mekanik veya membran olması çok da önemli değil. Beni bayağı bir götürecek, güvenilir, güzel bir şey istiyorum. GamePower Ogre bakıyordum. O nasıl? Işıklandırması da iyi, bilek desteği de var. Bilek desteği önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 940,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Blue switch. İstediğin boyun hangisiyse onu al.
Blue switch hiç istemiyorum dersen GXT 890 iyidir.