Herkese merhaba bundan önce 2 3 sefer konu açmıştım PC durduk uere yeniden başlatıyor diye en son sorunun güç kaynağında olduğunu anladım beni çok uyarmalarına rağmen ucuz diye Power Boost PSU aldım bir de üstüne 80 Plus yazmışlardı dalga geçee gibi 450 TL'yi geçmeyecek bir PSU önerir misiniz?
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepsiburada'nın 100TL ve üzeri ilk mobil alışverişe özel 50TL indirim kampanyasıyla 520TL'ye geliyor. Fiyatını hak eden bir ürün. Daha aşağısını almayın bence bu bütçelerde:
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
@curiousoftech üzgün emoji bıraktın ama sanıldığı gibi dandik değil.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (outdated) Last Update: 12-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue...
SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
@curiousoftech üzgün emoji bıraktın ama sanıldığı gibi dandik değil.
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!