f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Ekim 2021 #11 @LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır.
@LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #12 f0ze dedi: @LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam üst mekanik klavyeler olağanüstü şekilde pahalı, fakat ben bir şansımı denemeyi düşünüyorum.
f0ze dedi: @LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam üst mekanik klavyeler olağanüstü şekilde pahalı, fakat ben bir şansımı denemeyi düşünüyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #13 f0ze dedi: @LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Redragon Kumara K552 üzmez. Stoklarda varsa kaçırmayın. Çok rağbet gören bir klavye kendisi. Hemen tükeniyor.
f0ze dedi: @LittleGuy bu fiyatlara mekanik klavye aramayın. Uzun vadede ciddi anlamda üzülebilirsiniz. Kaliteli klavyeler yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Redragon Kumara K552 üzmez. Stoklarda varsa kaçırmayın. Çok rağbet gören bir klavye kendisi. Hemen tükeniyor.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #14 mustaine dedi: Redragon Kumara K552 üzmez. Stoklarda varsa kaçırmayın. Çok rağbet gören bir klavye kendisi. Hemen tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Şu an 350 lira civarı, almayı planlıyorum.
mustaine dedi: Redragon Kumara K552 üzmez. Stoklarda varsa kaçırmayın. Çok rağbet gören bir klavye kendisi. Hemen tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Şu an 350 lira civarı, almayı planlıyorum.
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Ekim 2021 #15 @mustaine bu tarz ürünlere artık pek güvenim yok. Bu fiyatlara kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün için en mantıklı seçenek membran klavyeler almak olur.
@mustaine bu tarz ürünlere artık pek güvenim yok. Bu fiyatlara kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün için en mantıklı seçenek membran klavyeler almak olur.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #16 f0ze dedi: @mustaine bu tarz ürünlere artık pek güvenim yok. Bu fiyatlara kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün için en mantıklı seçenek membran klavyeler almak olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla redragon yurtdışında oldukça popüler, sadece türkiyede bilinmiyor.
f0ze dedi: @mustaine bu tarz ürünlere artık pek güvenim yok. Bu fiyatlara kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün için en mantıklı seçenek membran klavyeler almak olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla redragon yurtdışında oldukça popüler, sadece türkiyede bilinmiyor.
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Ekim 2021 #17 @LittleGuy ben sadece fikrimi söyledim. Klavye hakkında pek bilgim ve deneyimim yok. İsterseniz alıp deneyebilirsiniz.
@LittleGuy ben sadece fikrimi söyledim. Klavye hakkında pek bilgim ve deneyimim yok. İsterseniz alıp deneyebilirsiniz.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #18 Hocam siz bilgisiz arkadaşları dinlemeyin. Red Switch istiyorsanız K552 alabilirsiniz.