300-400 TL yazılım için klavye önerisi arıyorum

Bütçe
300-400

enesCode

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba,

Bütçe belki az olabilir ama öğrenci olarak almam gereken bir klavye ne önerirsiniz acaba, sizlerden fikir alabilirsem sevinirim. Bütçeyi aşamayacağım ona göre öneri yaparsanız çok sevinirim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Logitech K120 hem uygun hem aşırı kaliteli uzun süredir sorunsuz kullanan tanıdıklarım var.

Eline rahat olan uzun saatler yazarken rahatsız etmeyecek bulabilirsen sessiz kablosuz olacak.
LOGITECH MK295 KABLOSUZ KLAVYE & MOUSE SETİ- SİYAH
Fiyatı biraz fazla ama sessiz klavye ve mouse tavsiye ederim daha uygun satan satıcı bulabilirsin.

sizce bu nasıl yazılım için kablosuz olarak. bu arada belirtmedim ama ingilizce layout ve kablosuz arıyorum. Düzeltme yapamadım konuda buraddan yazıyorum, teşekkürler

sizce bu nasıl yazılım için kablosuz olarak. bu arada belirtmedim ama ingilizce layout ve kablosuz arıyorum. Düzeltme yapamadım konuda buraddan yazıyorum, teşekkürler
Yani iyi gibi gözüküyor ama benim pek bilgim yok sadece kullandığımı beğeniyorsam önerebiliyorum. Ama size önerim uzun saatler kod yazarken bir süre sürekli klavye sesi ağrı yapıyor ona göre seçim yapın.

Evet o yüzden takır takur ses çıkartmamasını istiyorum.

hocam bu arada sessiz klavye öneriniz başka varsa sevinirm bu hep set halindde satış gözüküyor.

Hocam bu arada bütçem 500tl olabilir maximum, ona göre de ekleme yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…