belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #11 gojofaniyim dedi: Hocam M300 buldum 200 TL'ye indirimde o nasıl. Genişletmek için tıkla... İyi bütçenin en iyisi. Siz tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söyleyin böyle öneriyoruz ama elinize uymazsa n'olacak? Unutmayın en iyi mouse elinize en uygun olan mouse dur.
gojofaniyim dedi: Hocam M300 buldum 200 TL'ye indirimde o nasıl. Genişletmek için tıkla... İyi bütçenin en iyisi. Siz tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söyleyin böyle öneriyoruz ama elinize uymazsa n'olacak? Unutmayın en iyi mouse elinize en uygun olan mouse dur.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 belirsizz dedi: İyi bütçenin en iyisi. Siz tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söyleyin böyle öneriyoruz ama elinize uymazsa n'olacak? Unutmayın en iyi mouse elinize en uygun olan mouse dur. Genişletmek için tıkla... Palm grip.
belirsizz dedi: İyi bütçenin en iyisi. Siz tutuş şeklinizi ve el boyutunuzu söyleyin böyle öneriyoruz ama elinize uymazsa n'olacak? Unutmayın en iyi mouse elinize en uygun olan mouse dur. Genişletmek için tıkla... Palm grip.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #13 gojofaniyim dedi: Palm grip. Genişletmek için tıkla... El boyutun nedir?
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #14 belirsizz dedi: El boyutun nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an ölçemem ama orta boyut diyebilirim.
belirsizz dedi: El boyutun nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an ölçemem ama orta boyut diyebilirim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.397 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #15 gojofaniyim dedi: Şu an ölçemem ama orta boyut diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ölçünce yaz ama Katar Pro'nun tekniğini bilmiyorum öneremem ama iyi olur M300s bütçe artarsa ve elin boyutu uygunsa SS Prime alırsın.
gojofaniyim dedi: Şu an ölçemem ama orta boyut diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ölçünce yaz ama Katar Pro'nun tekniğini bilmiyorum öneremem ama iyi olur M300s bütçe artarsa ve elin boyutu uygunsa SS Prime alırsın.