300-400TL mouse pad önerisi

Daha fazla  
Mouse pad arayışındayım, forumda bu bütçedeki belki de 20 tane konuya baktım ancak bir konuda önerilen diğer konuda gömülüyor çok kararsız kaldım. Şu anda aklımda Klasse Pro Black Edition ve Steelseries Qck Large var. Klasse'nin yorumlarına baktığımda çok beğenilmiş, olan şikayetlerin de neredeyse tamamı kokudan ötürü. 90x40 olmasını tercih ederim iki ürün arasında çok fark var mıdır? Daha iyi bir öneriniz var ise bütçeyi 400TL'ye kadar çıkarabilirim.

Mouse pad arayışındayım, forumda bu bütçedeki belki de 20 tane konuya baktım ancak bir konuda önerilen diğer konuda gömülüyor çok kararsız kaldım. Şu anda aklımda Klasse Pro Black Edition ve Steelseries Qck Large var. Klasse'nin yorumlarına baktığımda çok beğenilmiş, olan şikayetlerin de neredeyse tamamı kokudan ötürü. 90x40 olmasını tercih ederim iki ürün arasında çok fark var mıdır? Daha iyi bir öneriniz var ise bütçeyi 400TL'ye kadar çıkarabilirim.
SteelSeries Large kullanıyorum Rival 3 ile, yaklaşık 6 ay oldu. Memnunum.

SteelSeries large kullanıyorum Rival 3 ile, yaklaşık 6 ay oldu. Memnunum.

Kusura bakmayın acil işim çıktı gitmek zorunda kaldım, evet zaten SteelSeries'den pişman olacağımı sanmıyorum ancak dediğim gibi tercihim 90x40 olması, SteelSeries'in 90x40 olanıda 800TL, o kadar çıkamam acaba Klasse Pro Black Edition'la arasında çok fazla fark var mıdır onu merak ediyorum.

Klassgear Pro ve Porge markalarını öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı