Bu bütçede mümkünse az sorun çıkartacak araçlar aradığınızı düşünerek Japon markalarını önereceğim. Net kriter belirtmediğiniz için net model söylemiyorum.
Otomatik yazmışsınız ama manuel düşünürseniz 1.8T Passat'lara bakabilirsiniz. Şu an piyasası ne kadar bilmiyorum ama üzmez kesinlikle.Otomatik vites çok sorun çıkarmayacak bir araç gerek aile arabası olsun, teşekkürler.
Otomatik yazmışsınız ama manuel düşünürseniz 1.8t Passat'lara bakabilirsiniz. Şu an piyasası ne kadar bilmiyorum ama üzmez kesinlikle.
Otomatik vites çok sorun çıkarmayacak bir araç gerek aile arabası olsun, teşekkürler.
Honda jazz olabilir.
Temiz bulursa uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak bir araba. Tam olarakta aile arabasıdır kendisi. Muadillerine göre bir tık fazla yakar ama tank gibidir. Kendi bindiğim arabadır.Parçası pahalı son param 400.000 lira ise almazdım aldıktan sonra 50-60 lira harcayabilirim dersem düşünürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.